Koster / Verhuur zalen

Printervriendelijke versieSend by emailPDF versie

Zoekt u een ruimte voor uw activiteiten? Dan kunnen wij u van dienst zijn!

De kerkzaal biedt plaats aan 350 tot 450 personen. Deze zaal is erg geschikt voor het geven van concerten, lezingen, uitvaartdiensten of condoléances. Geluidsapparatuur is aanwezig. Alle activiteiten zijn achteraf rechtstreeks te beluisteren via internet. Op de website van stichting kerkomroep vindt u de laatste 20 uitzendingen.

In de ontvangsthal en ontmoetingsruimte kan worden gezorgd voor koffie, thee en frisdrank. In overleg is veel mogelijk. Verder zijn er zalen die geschikt zijn voor 20 tot 60 personen. De ontmoetingsruimte voor de jeugd is zeer geschikt voor het houden van verjaardagspartijtjes en examenfeestjes.

Voor inlichtingen en verhuur kunt u contact opnemen met de heer Dirk Bogers via 030 - 228 17 43 of het contactformulier (kies voor de optie "zalenverhuur" onder categorie). Mevrouw Els Bogers kunt u raadplegen omtrent uitvaartdiensten of condoléances op boven vermeld telefooonummer of via het contactformulier (kies voor de optie "uitvaartdiensten of condoléances" onder categorie).

Hieronder vindt u een slideshow van onze zalen om u een indruk te geven van de ruimte.