Horen van de Gemeente

Op 27 september heeft de algemene kerkenraad een voorgenomen besluit genomen tot aansluiting van de Boskapel Groenekan bij de protestantse gemeente De Bilt. Tevens is besloten dat na deze aansluiting de drie wijkgemeentes Boskapel, Immanuëlkerk en Opstandingskerk tot één nieuwe wijkgemeente zullen worden samengevoegd.

labels

Middag bustocht naar de Breierij in Beneden Leeuwen

Ontvangst in de kerk rond 12.00 uur voor de koffie met een broodje. Vertrek van de bus naar De Breierij rond 13.00 uur. De bus heeft een lift en rollators kunnen mee. In De Breierij worden we ontvangen met koffie en lekkers, het verhaal van het ontstaan van De Breierij wordt verteld en de rest laat u over u heenkomen. Er is mogelijkheid om kleding te kopen en dat is gezelliger om met elkaar te doen dan alleen om op pad gaan. Rond 17.00 uur zijn we weer thuis. Kosten € 21.50

labels

Gospelkoor

Het Gospelkoor gaat voor ons zingen op woensdag 26 September in de Nieuwe Kerk/Opstandingskerk. Welkom vanaf 10.00 uur--ontvangst met koffie en meezingen mag!
Neem vrienden en vriendinnen mee dan maken we er met elkaar een gezellige ochtend van. Een goede start voor het nieuwe seizoen!

Ophalen? Bel dan even Henny Ockhuijsen   2202458

labels